категорії: блоґ-запис

Нова книга Ігоря Калінаускаса

теґи: «Ліфт», енергію, максимально, можливий, підніміть, рівень

Вийшла нова книга Ігоря Калінаускаса «Lift. Підніміть енергію на максимально можливий рівень». Книга є унікальним збірником практичних порад щодо відновлення та отриманню життєвої енергії. Книга вже доступна в магазинах Росії, України та країн СНД

Про що

Відчуваєте, як «сіла батарейка»? Відчуваєте на собі всі принади «професійного вигорання»? Досягли «енергетичного дна»? Більшість людей в такі моменти воліють купити ефективні таблетки, знайти чарівника-гуру, освоїти модну духовну практику або навіть кинути все і зайнятися пошуками себе. Однак найчастіше замість результату вони отримують ще більш глибоке розчарування.

Так звідки і як черпати енергію для комфортного та яскравого життя? Як завжди бути у відмінній формі та прекрасно почуватись? Як максимально реалізувати свій потенціал? Книга Ігоря Калінаускаса дає відповіді на ці та багато інших питань, що хвилюють сучасну людину. На її сторінках ви знайдете докладний опис нових механізмів взаємодії з собою і навколишнім світом, а також ключі, інструменти та практичні поради, які допоможуть вам почати жити на повну потужність!

Для кого

Книга буде корисню для тих, хто хоче назавжди забути, що таке занепад сил, апатія, депресія і реалізувати свій потенціал на 100 відсотків!

«Фішка» книги

Практичні поради, рекомендації, тести і ключі до успіху, ефективність яких доведена кожним днем ​​життя Ігоря Калінаускас: автор успішно реалізувався в таких сферах як психологія, література, режисура, живопис, музика і підприємництво.

Інформація про автора

Ігор Калінаускас – професор, доктор філософії, успішний підприємець, психолог, актор, режисер, письменник, співак і композитор, художник, батько двох вже дорослих синів і бізнес-консультант. Він – творець практичної методики для активної саморегуляції людини, нині відомої як методика диференційованих функціональних станів (ДФС), що дозволяє людині повною мірою реалізувати свій енергетичний потенціал і зробити своє життя максимально наповненим.

Ігор Калінаускас має безліч почесних звань, опублікував ряд статей і монографій, які були перекладені на англійську, німецьку, чеську, литовську та словацьку мови. У їх числі: «Наодинці зі світом», «Жити треба», «Ігри, в які грає "я"», «Добре сидимо» та інші.